Mitt första inlägg i bloggen

Hej alla som lyckas hitta hit.

På den här bloggen kommer jag att lägga upp en del av mina foton. Fotografering har blivit som ett gift. Jag har nästan alltid med mig en kamera. Jag är kanske inte så duktig men jag gör så gott jag kan och hoppas att övning ger färdighet.

Har en del tankar om små framtida fotoprojekt, vi får se vad det blir av dom.

En annan av mina nygamla intressen är att baka bröd så det kan bli en del recept också. Jag började baka mer regelbundet igen när Peter kom hem från Kina. Med 4 smörgåsätare här hemma går det åt mycket bröd. Då upptäckte jag att det är roligt att baka.

Framtiden får utvisa vad som kommer att hamna här.

Nu blir det sol o bad en stund innan jag ska fixa lite fika till mig, Markus o Torsten.

Ingegerd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s