Födelsedag o fjällvandring.

Männen i mitt liv.

Peter, Andreas, Markus och Stefan vid Ristafallet i Jämtland.

Tänk så mycket man borde, städa, klippa gräset o tvätta men just idag vill jag inte det.

Trött efter en intensiv vecka som startade med att Markus o Torsten hade invigning i snickeriet på fredag och sedan uppstädning o nytt kalas på lördag för att fira min födelsedag. Söndagen gick åt till att diska, röja och packa.

På måndagen åkte vi bil till Hålland i Jämtland för att dagen efter vandra från Storulvån till Sylarna 16km i regn. Onsdagen tog vi det lite lugnt på Sylarnas fjällstation och var uppe en tur på Herrklumpen. På dom ca. två timmarna vi var ute hann vädret skifta mellan regn, snö, hagel o sol. Jag har ju hört att det kan ändra sig fort i fjällen och nu har vi upplevt det. Torsdagen vandrade vi tillbaka till Storulvån, vandringen startade med snö o slutade med solsken. Peter lämnade oss efter 2km för att ensam fortsätta mot Vålådalen.  Innan hemfärden sov vi en natt till på Hållandsgården.

Trötta och nöjda kom vi hem till Burhult på fredags kvällen.

Tänk att hela familjen ställde upp på min önskan om att fjällvandra. Jag är så glad och lycklig över min fantastiska familj.

Ingegerd

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s