Fototriss-SÅ HÄR SER DET UT DÄR JAG ÄR

Härligt att Fototrissen tillbaka efter Helenas korta babypaus.
Efter en helg på jobbet var det skönt att komma ut i naturen även om det blåser kallt idag. Passade på att ta med kameran när jag åkte iväg för att uträtta några ärenden. Bland annat har jag vart i Alvhem på Svenssonslivs och handlat motorolja till min bil som för andra gången i vår har åkt på stenar och fått sprickor i oljetråget. På vägen dit passerade jag Kilanda där bokskogen just håller på att slå ut. När jag efter en tur till Älvängen var på väg hem passade jag på att stanna till vid Hembygdsmuseet Prästalund i Starrkärr och fotade. Väl hemma igen blev det några macro på Spirean som just börjat slå ut. Så här kommer bilder på hur det ser ut där jag har vart idag.
Ingegerd


För fler härliga trissar

5 tankar om “Fototriss-SÅ HÄR SER DET UT DÄR JAG ÄR

  1. Lite samma som jag varit då 🙂 Visst är det underbart i vår natur nu.. allt grönskar även om det är betydligt kyligare idag. Fina vyer du visar 🙂

  2. Visst är det vackert med en bokskog. Helt underbara färger. Passerade Prästalund igår o såg mattan av vitsippor men hann inte stanna för att fota. Men får jag ju se det genom dina bilder 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s