Påskliljor.nu

I söndags tog vi en tur till vännerna i Boarp och tillsammans åkte vi till Fagerås för att titta på påskliljor. Hade för dagen tjuvlånat Markus kamera för att slippa byta objektiv. Satte macro på min och ett 18-55 objektiv på den andra. Men med solen på skärmen lyckades jag missa att det saknades minneskort i den lånade kameran så det blev bara foton från kameran med macro objektivet. Så kan det gå när man inte är uppmärksam. Men ett hundratal bilder blev det i alla fall, här ett litet urval.

Detta bildspel kräver JavaScript.

2 tankar om “Påskliljor.nu

  1. Jag blir lika varje år påskliljorna slår ut! Men en sån mängd, jag har aldrig sett så många förut – kul att se!
    Tack för att du kommenterade mina foton, det var första ggn jag var med. Har inte lärt mig länka ännu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s