NF Macro # 50

Min gamla porslinsblomma. Härstammar från en krukväxt som fanns hemma hos min mormor när jag var barn. NOSTALGI för mig. Jag tog en stickling hemma hos min moster någon gång i tonåren. Den bodde sedan hemma hos mamma tills jag tog en ny stickling som sedan har växt och blommar så fint hemma hos oss.

Fler macro bilder hittar du här

5 tankar om “NF Macro # 50

  1. Jag tror mig se att det är den vanliga hoyan och den tål jag inte doften på men blommorna är vackra! Jag har en annan hoya som snart ska blomma…den är full med knopp…och den har jättevackra blommor som inte doftar så mycket så den tål jag! Härligt! :O)

  2. Härliga bilder på din hoya, speciellt sista bilden gillade jag!
    Har aldrig haft någon själv, för jag har fått för mig att de droppar klibbig växtsaft?
    Är det så?
    Ha en fin dag!
    /Pia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s