Jag har testat en ny produkt från Smartphoto

Jag har testat en ny produkt från Smartphoto, (Smartphoto är det nya namnet på Extra film) Det blev ett fotoställ med 12 bilder. Jag valde att ta en bild från varje månad men det kan man ju göra som man vill. Jag har det stående på mitt skrivbord tillsammans med en bild på min farmor och lite annat pynt. Jag tycker att det blev riktigt fint.

Hos Smartphoto kan du lätt beställa en hel massa fotoprylar, allt ifrån canvastavlor, till fotoböcker, vanliga fotokopior och mycket mer. Det är bara att följa de enkla instruktionerna. Och de är snabba, fick hem mitt ställ på mindre än en vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s