Ständigt pågående utställning på Vikadamm

I morgon hänger Fotogruppen i Ale upp sin del av utställningen på Vikadamm. Tanken är att ge vårdtagarne något trevligt att titta på och samtala om. Första omgången bilder hängs upp i morgon med vernissage på måndag. Sedan är det tänkt att vi ska byta bilderna ca. två gånger om året

Det har inte vart lätt att välja bilder och jag känner mig inte helt nöjd heller men här är i alla fall de bilder jag kommer att ha med.

Känns lite extra när det är på min arbetsplats. Om ca 6 månader kommer det nya bilder och då ska jag vara bättre förberedd.

En tanke på “Ständigt pågående utställning på Vikadamm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s