Fotobok från Smartphoto

Jag är testpilot för Smartphoto, det nya namnet på Extrafilm. Smartphoto är en fotobutik på nätet där man kan beställa allt ifrån canvastavlor, till fotoböcker, vanliga fotokopior och mycket mer
Den här gången fick vi testa Enjoy fotobok. Fotoböcker finns i alla möjliga varianter och man bestämmer själv hur den ska se ut. Det finns många varianter och det är lätt att följa instruktionerna. Ett litet tips är att ta god tid på sig och välja bilder o text med omsorg. En fotobok kan bli en fantastisk present till nära o kära.
Jag valde att använda foton från en fjällvandring hela familjen gjorde 2010 i september. Äntligen är det möjligt att visa bilderna utan att krångla till det.Trots att jag min vana trogen väntade till sista dagen och därför hade lite bråttom är jag nöjd med resultatet. Nästa fotobok ska jag göra med större omsorg,

2 tankar om “Fotobok från Smartphoto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s