Första året med växthuset

Tänk att ett litet växthus kan vara så trevligt att ha. Äntligen kom det på plats i trädgården. Har haft det liggande i flera år men har haft en ide om att sälja det och köpa ett större. Men så förra våren bestämde jag mig äntligen för att det skulle komma upp i alla fall. Med hjälp av familjen och en vänlig granne stod det så på plats i början av juni 2011.
Visst har det odlats i det men även fikats och haft glöggparty. Här om dagen var termometern uppe i 35° och tänk att det är bara mitten av mars. Ska bli spännande att se om vinrankan och de amerikanska blåbäret har klarat vintern.
Årets projekt blir att snygga till runt växthuset och ett litet kryddland bredvid. Potatislandet ska få vila under en presenning i år för att om möjligt få bukt med en del av ogräset.

Detta bildspel kräver JavaScript.

En tanke på “Första året med växthuset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s