Första inlägget utan bilder.

Efter en tuff start på året har livet hunnit i kapp min kropp. Ont i både rygg och axlar, troligen på grund av stress och bortprioritering av träning. Men det finns lösningar för sådant. För min del är det Rygg och ledkliniken i Kungälv, Marika Hallin Lie är verkligen helt fantastisk. Positiv och glad så man nästan glömmer bort hur ont det gör.
Har vart där idag, tur man vet att det brukar bli bättre efter en behandling av henne. Just nu känner jag mig riktigt mörbultad. Den kvinnan kan konsten att hitta alla ömma punkter och massera på dem, aj, aj, aj. Åkte sedan hem tidigare från dagens APT på jobbet och halvlåg en stund i solstolen i växthuset. Riktigt varmt och skönt så länge solen värmde. Förflyttade mig sedan inomhus och till sängen lyckades tillslut hitta en bekväm ställning och slumrade till en stund. Ska bli spännande att se hur det känns i morgon och om det är tillräckligt bra för en kväll på jobbet. Planen är i varje fall att vara ok till helgen då jag ska jobba.
För några år sedan hade jag ryggskott och efter besök hos kiropraktorn friskanmälde jag mig glatt och gick sedan på jobbet och hade så ont att jag var svimfärdig. Kanske är dax att inse att man bara har en kropp och att man ska vara rädd om den.

Tog en liten sväng om kyrkogården på hemvägen för att tända ett ljus på mammas grav, hon skulle fyllt 81 år idag. På fredag ska hon få lite blommor. De har gjort en inventering av gravstenarna på Starrkärrs kyrkogård och kollat över om de satt fast och det gjorde tydligen inte hennes så nu ligger den där och väntar på att vi ska fixa det. Konstigt att en gravsten som stått i 16 år redan har lossat medan farfar o farmors som har stått sedan 1963 sitter fast. Använder man nya sämre metoder idag?
Nej nu blir det sängen och hopp om en bättre dag i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s