Min lediga vecka dag fyra 30/3

I dag har jag och Peter vart vid Säveån och vandrat och fotograferat. Vi startade i Floda och gick till Stenkullen och när vi kom fram passerade tåget precis och det var en halvtimma till nästa så vi valde att gå tillbaka igen. Det blev en liten nätt promenad på mellan 7 och 8 km. Det blev blåsippsbilder och en del annat.Väl hemma igen gjorde jag och Andreas en insats på vedbacken.

Dagens aktiviteter känns i kroppen vill jag lova. Ibland känns det lite extra att man inte är 25 längre.
Dax att röra ihop degen till frukostbrödet och sedan blir det sängen och nya fototidningen.

En tanke på “Min lediga vecka dag fyra 30/3

  1. Härlig utflykt, Jag vill jag med. Vi får planera in detta vid annat tillfälle.
    Och du, liiiiiiiiite äldre än 25 är det, 32 tror jag att det var 🙂
    Ha en trevlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s