29/4 Tankar på en söndag

Sitter i min ensamhet och funderar på hur det känns egentligen? Är egentligen inte lessen men kommer att sakna pappa helt enormt. Flera gånger idag har jag tänkt tanken ”det hade pappa kunnat svara på” kloka pappa med ett minne utöver det vanliga. Och så kommer alla dessa gånger då jag kommer vilja berätta saker för honom. När mamma dog för drygt sexton år sedan fanns ju pappa där att berätta för. Vem ska lyssna nu?
Att Stefan har vart borta den här veckan har ju inte gjort livet enklare men i morgon runt midnatt någon gång är han äntligen hemma igen. Längtar så. Älskar våra pojkar som har vart helt fantastiska hela veckan. Andreas som har vart här hela veckan och stöttat, Peter som kom hem några dagar och Markus som äntligen kom hem igår och bjöd på god middag i dag. Skönt att ni finns.
Sedan alla som ringt, kommit med blommor och stöttat på facebook. Lotta som kom i går och fikade och lunchade med mig.
Maggan o Janne min syskon som är den bästa länken till våra föräldrar. Märta pappas syster som är så viktig i mitt liv.
Livet kommer att gå vidare men det kommer att kännas tomt. Vi kunde inte haft en bättre uppväxt och alla minnen finns ju kvar.
I morgon ska vi till begravningsbyrån, jobbigt visst men nödvändigt.
En av de sista bilderna på pappa tagen när vi firade en tidig jul på andra advent.

En tanke på “29/4 Tankar på en söndag

  1. Du skriver väldigt fint om din pappa och bilden så härlig. Ingen dålig sista bild!
    När någon älskad dör, inser man vad som verkligen är viktigt i livet. I första hand ens familj och några vänner allt annat är ersättligt. Skönt att du har en varm familj omkring dig. Livet går vidare. Sakna honom kommer du alltid att göra, men försök minnas allt ljust som din pappa gav dig. Prata ofta om honom, om vad han sa o gjorde, då håller du minnet vid liv för dig o dina barn. En människa finns så länge någon minns honom/henne. Klockringningen idag blir nog en länk till honom.
    Stor kram
    Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s