Backsippor vid Anten

Efter jobbet på fredag var det fotoutflykt med Lena och Renée inplanerad. Siktet var inställt på att hitta backsippor. Efter lite letande och hjälp från en som bodde i närheten fann vi vårt mål Jag har aldrig sett vilda backsippor tidigare, visst är de vackra.
4 tankar om “Backsippor vid Anten

  1. Hej! Om du är sugen på att fota hus och blogga om hus även fast Veckans Hus har lagt ner, så tänkte jag försöka dra igång en ”light-version” där man turas om att hitta på temat. Denna vecka är temat ”miniatyrhus”, gör ett inlägg under veckan och lägg en kommentar på min blogg om du vill vara med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s