Semesterplaner-inget är bestämt.

I morgon börjar semestern lite drygt fyra veckor där det enda som är bestämt är midsommarfirandet. Visst finns det en massa små funderingar och visst kommer kameran att få jobba en del. Som vanligt har vi en massa saker som behöver fixas här hemma, en del kommer säkert att bli gjort men inget är bestämt. Det viktigaste med denna ledighet är att vila och njuta men det behöver ju inte innebära dagar i hängmattan (köpte en ny ställning till den här om dagen). Hoppas på fint väder och badtemperatur i alla fall i poolen.
I morgon har jag en helt egen dag, Stefan är på jaktledarkurs och jag ska fixa lite ärenden och gratulera min bror som fyllt år i veckan. Bland annat tänkte jag ta en tur in till Göteborg och kolla på cykel, en med elmotor. Vet att det upplevs som fusk av många men jag tror att det skulle passa mig bra. Lite lat men vill vara miljövänlig och gillar att vara ute i naturen. Det är lätt att stanna om man vill fotografera. Ska i varje fall kolla sen får vi se om det blir något köp.
Hade tänkt att avsluta inlägget med ett foto från mitt älskade växthus men de tycker inte datorn så den strejkar.

2 tankar om “Semesterplaner-inget är bestämt.

  1. Det kan jag verkligen rekommendera ! Kom precis in efter en tur i motvind o koppla in elmotorn.
    Suneränt ! har haft den i ett år nu o ångrar verkligen inte köpet !!
    Köpt i Gbg på Övre Husargatan ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s