Min EcoRide


Har vart ute på min första ”lite” längre tur med den nyinköpta cykeln. 11-12 km och ca 30 min till brorsan i Ölanda.
Jag och syrran hade bestämt att vi skulle fixa i ordning på kyrkogården idag. Stenen på mamma o pappas grav har kommit tillbaka från stenhuggeriet och silvertexten glimmar i solen. Det känns konstigt att de båda ligger där nu, graven har ju i så många år vart mammas. Fint blev det och nöjda är vi.
Får väl erkänna att jag fuskade och lät Stefan komma och hämta mig, skyller på förkylning och lite inköp i blomsteraffären.

5 tankar om “Min EcoRide

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s