Mera trädgårdsfix.

I morse fick jag lite semesterångest, vi gör inget kul eller nyttigt och dagarna bara går. Ja, ja det är ju inte riktigt sant men så kändes det då. Fick med mannen ut i trädgården för att åtminstone börja planera för att gräva ny vattenledning till den före detta ladugården. Sedan blev det gräva för min del, ledningen kommer att passera rätt igenom den mycket misskötta perennrabatten. Har grävt upp det mesta som är värt att spara och satt det provisoriskt i en jordhög. Ska ta lite till i morgon. Sedan kommer det stora problemet, när kan vi få hem en av grävmaskinerna? Vi har dem uthyrda och de som använder dem ska tydligen inte ha semester just nu. Bra på sätt och vis, det ger ju inkomster men jag vill ju ha grävt nu. Ja ja tids nog blir det nog gjort, det gäller bara att inte vara för otålig.
Bäst att fotografera lite innan flytten.
Sedan fick växterna åka skottkärra till

den här jordhögen.

I nästa vecka planerar vi lite kul också, mer om det senare.

4 tankar om “Mera trädgårdsfix.

  1. Vilka härliga blomsterbilder. Man doftar verkligen sommar av att se på dem. För övrigt vill jag meddela att du har kommit med på kommentarstoppen för juni månad på min blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s