Fredag 17/8

Äntligen känns livet rätt ok igen. Orkade att köra Stefans faster till frissan på förmiddagen. Så då var det läge för friskanmälan (ledig i dag och helgen) på måndag hoppas jag må ännu bättre och då blir det jobb, jippie. Inte kul att vara hemma och sjuk, uttråkad som jag blivit åkte jag med mannen i lastbilen till skroten i eftermiddag. Hur kul nu det var men både jag och han hade ju i alla fall trevligt sällskap 🙂
Kameran var också med, så här ser det ut på en skrot i vår närhet.

Det är på detta stället och liknande som skrotet ska lämnas och inte som vissa tycks tro, i skogen.
Fredag i min värld = tillåtet att dricka cola, så skål go vänner nu korkar jag upp.

En tanke på “Fredag 17/8

  1. Skrot?? Vad är det? Det är ingen deponi i alla fall, utan råmaterial för återanvändning, vilket framgår av dina bilder. Fler än du borde besöka en sådan anläggning för det ligger mycket i vad du säger ovan. Nedskräpning i skogen är inte roligt. Dyrt dessutom.

    Bra reportage det här!

    Tore

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s