Vecka 38 hittills.

Började veckan med ett besök på infektionsmottagningen på Östra sjukhuset. Ryggmärgsprov för att se om det är Borrelia som gör att jag mår skit, men icke. Kände en stor besvikelse när doktorn ringde och sa att det fanns inget spår av det i provet. Då hade det i alla fall funnits en lösning på problemet. Sedan kom lite oro, kan det vara något riktigt allvarligt? Som vanligt strömmar tipsen in, twar, ämnesomsättningen, utbrändhet, depression, B12 brist ja listan kan göras lång. Tog en time out och väntar till måndag med att kontakta vårdcentralen för fortsatt utredning. Kanske finns det några ledtrådar på proverna från i måndags.
Bäst att inte gräva ner sig, det finns de som har det mycket värre.
Tisdagen blev det veckans promenad med Gunda. Den här veckan blev promenaden inte så lång för det regnade rejält. Vi var i Alingsås så det blev lunch med syrran och sedan en sväng på Ica Maxi.
Onsdagen var mannen hemma så vi tog en sväng till tippen och sedan en inköpsrunda för hans faster. Hon ville ha Ny TV, micro och radio. Som avslutning på den turen blev det lunch på Ikea. På kvällen hade jag arbetspass på skjutbanan. En mycket manlig plats kan man säga, i går var jag ensam kvinna. Men vad gör det, alltid lika trevligt.
I dag har jag vart några timmar på jobbet. Just nu en mycket turbulent arbetsplats. Hur ledningen än vänder och vrider på det så är det människor vi arbetar med och de är oftast äldre och alltid i behov av vård. Spännande fortsättning följer.
Sedan var det lunch hos en före detta arbetskamrat. Alltid lika trevligt att träffas. Nu blir det lite vila innan kvällens promenad i Kilanda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s