Fototriss 191 ”Svartvitt”

Först ett tack för alla fina kommentarer hos mig den gångna veckan och ursäkt för att mina kommentarer har uteblivit. Vi har haft krångel med internet men nu är det tillfälligt löst så jag ska bättra mig.
Triss 191 är även mitt etthundranittioförsta inlägg på bloggen.
Svartvitt passar bra i dag då jag i några dagar har försökt att få till svartvita bilder på kor. Hade tänkt en liten serie på tre till Ale kommuns konstförennings konst och foto utställning på Nödinge bibliotek. Men det fick räcka med två då jag och skrivaren tydligen inte är kompatibla när det gäller just svartvitt.
I verkliga livet är det SRB, svensk röd och vit boskap. På Arlas hemsida kan man läsa om de olika korasernaFör fler svartvita bilder besök ”Fototriss”

27 tankar om “Fototriss 191 ”Svartvitt”

  1. Härlig dokumentation av kossor på ängen. Undan för undan försvinner möjligheterna att leva på sin djurhållning i mindre besättningar, som du känner väl till. Alltså är det, tycker jag, angeläget och värdefullt att bevara/dokumentera minnet av de sista småböndernas verksamhet.
    Snyggt trissat med bilder som bär ett tydligt budskap.

  2. Åh… en triss i kossor. Som jag tycker så mycket om,
    Gillar den nedersta mest. (Ännu bättre om den hade sluppit märkningen i örat. Måste de ha märken i båda öronen…?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s