Fototriss 192 ”Rosa”

Rosa har aldrig vart min färg. Men jag har i ett antal år jobbat med Camilla, vars favoritfärg är just ROSA. Kom aldrig och säg att man inte påverkas av sina jobbarkompisar. Plötsligt är ROSA en färg som även finns hos mig. Kanske inte nummer ett men ett klart färgalternativ.
För dagens triss finns en bukett med rosor på vårt soffbord. Inte nyinköpta, de har stått där sedan förra helgen. Nästan lika fina som då de köptes på ICA. Deras Fairtrade rosor kan jag varmt rekommendera. Inte särskilt dyra och brukar stå i minst en vecka.Kan även rekommendera ett besök på Mekonomen där jag hittade dessa. Säljs till stöd för Rosa bandet.

Förlåt, det blev visst fyra bilder i dag.
Fler trissar finns på Fototriss

23 tankar om “Fototriss 192 ”Rosa”

  1. Tack för ros-tipset! Och Mekonomen får nog ett besök av mig 🙂 förutom för de rosa grejorna pga av min ena backspegel håller på att gå sönder! 😦

  2. Tack för kommentar. Visst är det så att rosa inte förekommer så mycket i en ”manlig värld”. Det vet du nog bättre som har fyra män i familjen. Snyggt trissat och gläder mig särskilt över att du skaffat en bränsledunk om än med en annorlunda färg.

  3. Rosor är det vackraste som finns i blomväg! Dessa mjukt rosa är otroligt vackra! Bra fångat på bild oxå!
    Jättefin triss! Gillar bonusbilden med!
    Pysslat har du verkligen gjort! I inlägget efter detta har du planterat fina höstarrangemang och dukat mysigt med kaffekoppar och annat vackert!
    Sista bilden över sjön är magisk!

  4. Vackra nyanser och härligt ljus 😉 Gör inget att det blev fyra bilder när Mekonomens bidrar. Undra om de har större bensindunkar också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s