Höstbilder från Kilanda

Fick en stund över i onsdags. Slutade kl 15.30 och skulle tillbaka till jobbet kl 17.00 för återträff med de som slutade hos oss i augusti på grund av minskat antal korttidsplatser. Först blev det en sväng till brorsan för att se hur han hade det efter att på morgonen skickat i väg sina mjölkkor. Eftersom han var trött så stannade jag inte så länge som jag planerat och då blev det en stund över för promenad och foto i Kilanda. Bokskogen och allén är riktigt vackra i höstfärger.


Sist två bilder från Sundet på vägen hem i torsdags

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s