Fototriss 195 ”Jag gillar”

Det finns mycket jag gillar, min man, mina barn och deras respektive, mina syskon, min faster och en massa släkt och vänner. Men jag tror inte de vill vara med på bild i min fototriss. Sen gillar jag Coca Cola, godis och en hel massa annat som man kan stoppa i munnen 🙂 kanske inte så snyggt på bild. Sedan gillar jag naturen och årstids skiftningarna, hum men vilken årstid ska jag välja bort? det ska ju bara vara tre bilder. När man börjar tänka efter finns det hur mycket som helst att gilla.
Den hobby jag gillar bäst, i alla fall nu är foto. Så min triss får bli tre favoritbilder som jag gillar.
Jag gillar blommor fast de får stanna utomhus. Kommer de in blir det allergi.


Jag gillar sommarkvällar som den här. Fotograferad en kväll i juli när vi tog ett kvällsdopp.

En lite spretig triss men det är bilder ”Jag gillar”
För att se vad andra gillar, besök ”Fototriss”
Veckans fototriss är en tävling med priser från Coolstuff

15 tankar om “Fototriss 195 ”Jag gillar”

  1. Ja det är ju inte lätt att välja då det är mycket man gillar! Men du har ju lyckats plocka ut 3 av det i alla fall. Jättefina foton alla! Det nedersta är en liten favorit med ljuset som strålar upp bakom molnet!

  2. Tack för kommentaren!
    Nej, anden var inte arg. Men han började helt plötsligt att tjattra sådär som de gör, och han vände sig emot mig. Jag var bara nån meter ifrån honom, och höll nästan på att bryta ihop av skratt för han såg så rolig ut. Skrattade gott det gjorde jag när jag fick se bilderna när jag kom hem. Om du kikar in på min blogg imorgon så kommer det att finnas ytterligare en bild på samma kille, tagen bara några minuter efter de tre som finns på bloggen idag.
    Ha de gott!
    Kram Maria

  3. Ojj vilka motiv 🙂 Färgerna i den första, härligt djup i andra och sedan en grymt vacker himmel 🙂 Jag väljer prästkragarna som min favorit. Blommor underifrån mot klarblå himmel 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s