Denna vecka inte en bild.

Nej just så är det, jag har inte använt kameran på hela veckan. Kom just på att det blev ett par snabba foton på nya taket häromdagen. Det kommer i ett senare inlägg. Taket blir så himla bra, plötsligt har huset fått karaktär. Blir det sedan omklätt med trä istället för den fula men praktiska plastklädseln kommer det att bli kanon.
Att huset ska bli gult är nog helt bestämt men vilken typ av färg ska användas? i helgen ska jag provmåla med gammaldags linoljefärg. Sedan nästa fråga ska vi byta alla fönster och hur ska de i så fall se ut? Första problemet badrumsfönstren, ska vi byta ut dem mot större och i så fall vilken storlek och typ? Det kommer att bli så bra men många beslut och mycket pengar kommer det att bli.
Har vart i Ullared med arbetskamraterna i veckan. Så himla trevligt och både skratt och allvar. Som vanligt handlar jag en massa och pengarna rullar och sedan kommer man hem och packar upp. Men oj blev det inte mer? Ja jag är inte så slösaktig men det plockar alltid till.
I dag har jag och min bror vart hos fastern i Backa och ätit lunch och umgåtts. Jag tror att det uppskattades av oss alla tre.
I kväll har jag vart på spinning. I dag kändes det som en riktig rysare, kroppen ville inte riktigt. men det är inte så konstigt, jag har latat mig alldeles för länge. Nu blir det två veckor utan spinningen för jag jobbar helg två veckor i sträck.
Snart är det dax för semester, en vecka på Gran Canaria ska bli riktigt gott (okej det är några veckor kvar)
Trevlig helg och natti natti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s