Slut på semestern

Japp då var vi tillbaka i kylan igen, en vecka på Gran Canaria har gått så fort. Men vi har i alla fall haft nästan samma temperatur där som här hemma 🙂 skillnaden är ju bara ett litet tecken, + eller –
Sol och lite bad har vart den stora sysselsättningen och kroppen har fått en välbehövlig vila. Hur kan det vara så att jag inte har behövt en enda värktablett på en hel vecka för att sedan komma hem och ha ont både här och där?
Mjukstartade arbetsveckan med ett tre timmars APT och som avslutning julklappslek och mycket goa skratt. Presenterna är ju inte så viktiga men gud vad vi har roligt. Tur man har jobbarkompisar som man gillar annars hade årets omorganisation och allt vad det innebär ha vart helt outhärdligt.Saknar de som var tvungna att sluta på grund av detta.
I dag har vi bjudit in grannarna för lite glöggmys på söndag. Lite kort varsel men vi får hoppas att många kan komma i alla fall.
Har hittat lite recept på glöggtillbehör, det ska helst vara både gott och enkelt.
Tänkte mig en mjuk pepparkaka, jag tror att det här receptet kan bli bra. Apelsinpepparkaka Till glöggen ska det ju vara ädelost tror att den här ädelostcheesecaken kan bli god. Får ta en sväng till källaren och kolla glöggförrådet, hoppas vi har kvar av någon god årgång annars får det bli köpeglögg.
Ett inlägg med bilder från semestern kommer senare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s