Julförberedelser och glögg med grannarna

Julförberedelserna är i full gång. Nu är vi ju inte så väldigt juliga men lite vill man ju ändå fixa. I början av veckan blev det skumtomtefudge. Ett himla nyttigt recept grädde, socker, smör, skumtomtar och vit choklad. Kan det bli annat än nyttigt?
I fredags bjöd jag mina arbetskamrater på frukost och de fick läggga valfri summa till musikhjälpen. Det blev nästan 300 kr och när jag skrev om det på facebook lovade en granne att dubbla summan mot lite hembakat bröd. På lördagen skred jag till verket det blev 10 brödkakor bakade på stekhällen till honom och några till oss.
På söndagen hade vi bjudit in grannarna på glögg. Så då blev det ädelost cheesecake (ett himla enkelt men gott recept) och pepparkaksmuffins med topping av philadelphiaost, smör o florsocker. Vi var någon stans mellan 15 och 20 personer. Kan inte säga annat än att vi har fantastiskt trevliga grannar.


Idag var det mer bröd och i morgon ska det bli köttbullar. Hittade ett recept med älgfärs och ädelost som ska testas.
Hade tänkt att lägga in fler bilder men wordpress har ändrat upplägget och jag blir bara frustrerad och fattar ingenting. Återkommer en annan dag när hjärnan inte gått och lagt sig.

En tanke på “Julförberedelser och glögg med grannarna

  1. Visst var det en härlig ”glöggdropin” Tackar så mycket.

    Nu ser jag framemot att få se lite semesterbilder från ”lata latituder” och drömma mig bort lite från det snöoväder som härjar i byn just nu.

    En riktigt God Jul och ha det så gott!
    Tore

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s