Goda vänner och glögg i växthuset.

Läste i en blogg någon gång en som kallade sitt växthus för glädjehus. Kan verkligen hålla med, jag älskar det lilla huset. Odla på sommaren njuta på våren, sova i (utesovarsonen övernattade där onsdag-torsdag) och lite bjudningar med filtar och ljus. Visst är det lite kallt så här på vintern men ljus, filtar, goda vänner och glatt humör så stiger temperaturen.
Innan jul hann vi bara med en glöggkväll och då var vi aldeles för många för växthuset så det fick bli mellandagsglögg i stället. Fick ett ryck i veckan och bjöd in några vänner. Med inbjudan följde ”ta på varma kläder, vi står för dynor och filtar” Den efterföljande middagen åt vi inomhus.
IMG_2744

IMG_2751

IMG_2757

IMG_2762

För den som vill kolla lite mer på var sonen Peter sover, besök hans utesovarblogg.

3 tankar om “Goda vänner och glögg i växthuset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s