Squaredance

I går var det Alla hjärtans dansen i vår gamla squaredanceförening. Ja vi har inte dansat på ca fem år men innan det var det en av våra aktiviteter. Kurser och danser var enda vecka. Jag är fortfarande revisor för föreningen och passade på att revidera samtidigt som vi kollade in en stund. Lite sugna blev vi allt men jag tror aldrig att vi kommer att vara lika aktiva igen. Får se, ev blir det en avrostning i mars.
En sak som jag alltid har haft svårt att acceptera är klädkoden. Helst vida kjolar med en enorm volangunderkjol. Som det känns nu kommer jag aldrig aldrig att ta på mig det igen. Jag dansar inte med kläderna utan med hjärnan o kroppen. Så det så.
Det var en hel del nytt folk men även många gamla bekanta. Callerns kommentar ”Nu har ni väl gått vilse” visade ju i alla fall att vi inte var bortglömda.
Så kanske, kanske vi börjar dansa lite igen. Vi hade ju väldigt roligt när vi höll på.
IMG_3029

IMG_3038

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s