Vita växter

Jätteprästkragarna som sträcker sig mot skyn. En av mina trädgårdsfavoriter redan från det jag var barn och mamma hade det i sin trädgård. Minns när vi plockade två buketter och åkte till farmor o farfars och mormor o morfars gravar. Kyrkogården en annan typ av favorit, lugnet, stillheten och minnet av älskade personer som inte finns mer på jorden men i våra minnen.

Visst finns det andra vackra vita blommor som äppelblom och vitsippor men nu är jag tvungen att bestämma mig och det får bli…

Jätteprästkragen som blir mitt bidrag till Moseplassens tävling X-faktor. Gillar sommarkänslan i bilden

IMG_0456

För att se andras vita favoriter besök Moseplassen.com

6 tankar om “Vita växter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s