Helgen snart över, men så mycket trevligt vi har gjort :)

Fredag efter jobbet förbereddes det kalas i huset. Äldsta sonen har fyllt 30 och hans sambo fyllde det samma i går. För första gången sammanfördes släkterna på samma kalas. Då de bor i en två och det bjöds in ett 40 tal gäster fick det bli här hemma hos oss.
Det mesta var klart redan på fredags kvällen så lördagen startade med lite paket öppning för svärdottern och en frukost i lugn o ro. Kalaset avlöpte till belåtenhet alla var trevliga och jag hoppas att de hade en trevlig eftermiddag ute på landet.
!7 personer tog en liten promenad för att kolla in var de ska åka för att hälsa på dem i fortsättningen. Bygglovet är klart och så fort tjälen går ur marken startar markarbetet för deras framtida hem.
Direkt efter kalaset for vi iväg till några vänner för en trevlig kväll. Tänk för trettio år sedan startade allt med en matlagningskurs som sedan aldrig tagit slut. Ja kurs är ju många år sedan men vi träffas fortfarande och äter gott tillsammans och byter recept. I vårt gäng diskuteras det mesta från döden till tatueringar och allt där emellan. Ibland blir det ett restaurang besök eller kanske en båttur Hisingen runt. I augusti får vi hitta på något extra för att fira våra 30 år.
I kväll har vi vart i Göteborg med vänner på lorensbergsteatern och tittat på filmen ”Hagmans Konditori” riktigt mysigt blev det.
Nu mot sängen, har sex arbetsdagar i kommande vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s