Helgen som gick

Känner mig riktigt nöjd med helgen. På lördagen var jag en tur till Alafors o Hälltorpssjön för att fotografera mera blåsippor. Morgonen var fantastisk solen sken och det var vindstilla. Sjön låg spegelblank. Jag var nästan helt ensam förutom en ung kille som letade efter en kniv han tappat kvällen innan. Det kändes att det var viktigt för honom att hitta den, vilken tonåring går annars upp före 8 en lördagsmorgon. Tyckte riktigt synd om honom, det var en present från hans morfar.
IMG_3844

IMG_3862

Sedan blev det en tur till Gråbo för att köpa olja till altanen och färg till trädgårdsmöblerna. På eftermiddagen blev det oljning och målartvätt av möblerna. Söndagen gick åt till målning. Hade tänkt att tvätta växthuset också men det får bli en annan dag.

På kvällen var vi bjudna på bastukväll i Kilanda byalags bastu. Marie o Sven stod för inbjudan. Först blev vi bjudna på god mat och sedan bastubad. Jag är ju ingen fan av bastubad men det var riktigt skönt för den onda kroppen. Doppet i den kalla ån var riktigt kyligt.

IMG_3900

IMG_3905

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s