Ännu mera vår och blåsippor.

Kan inte låta bli, tror att det var femte besöket i år på blåsippstället. Fick tips av en granne förra sommaren om en stor fin blåsippsplanta på en liten avsats på bergskanten och igår kväll fick jag se att det blommade så fint där. Frukost och sedan iväg och här kommer resultatet.IMG_3931

IMG_3934

IMG_3941

IMG_3944

IMG_3950
På hemvägen blev det en liten bukett med vitsippor. De verkar lite ledsna efter nattens regn.
IMG_3973
I rabatten blommar en Julros
IMG_3988

IMG_3990

I eftermiddag blir det jobbet men först en tur till kyrkogården. I dag är det ett år sedan pappa dog. Saknar honom mycket men så är ju livets gång. Får man man ha sin pappa kvar tills han är nästan 90 år och han var helt klar in till slutet så får man vara glad.
Jobbhelg men sedan en hel månads ledigt. Har tjänstledigt hela maj, känner verkligen att kroppen och även själen behöver det. Just nu känns det som om jobbet bara går ut på ekonomi, hur vi personal mår har ingen som helst betydelse. Hoppas bara att jag kan koppla bort jobbet och ha det gott.
Trevlig helg alla

En tanke på “Ännu mera vår och blåsippor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s