Maj 2013, min månad!

Japp så är det, har från och med idag tjänstledigt hela maj månad. Efter en tung vinter med ont i hela kroppen och trötthet har jag tagit en helt egen månad. Det svider ju i plånboken men så får det bli. Hade först tänkt att göra det om två år, nästa gång jag har sen semester men varför vänta? Ekonomiskt hade det ju vart bättre att förbereda ledigheten och lägga undan lite extra men kroppen bevhöver det NU.
Nu hoppas jag bara på lite värme och sol så att kroppen tinar upp. Tänker försöka få en del gjort här hemma men också vila, promenera och fotografera 🙂 Idag har jag vart hos sjukgymnasten och fått lite råd och på torsdag är det dax för akupunktur. I nästa vecka ska jag testa på qigong och någon kroppsbalansering som sjukgymnasten rekommenderade. Sedan tänker jag unna mig lite massage också.
En vecka på Gotland med älskade maken och en helg på Nord Koster med fotogruppen är också planerad. Sedan har väl hux flux månaden gått och det är dax för jobb igen. Förhoppningsvis utvilad och med lite mer kroppskännedom och viss lindring av besvären.
Om någon har en stund över bjuder jag gärna på fika i växthuset eller åker på någon liten utflykt.

Som sagt ”det här är min månad”

IMG_4055

2 tankar om “Maj 2013, min månad!

  1. Din planering verkar väldigt bra och väl värd att prova. Hoppas verkligen att du efter en månad kan konstatera att du är inne på rätt väg och att ”ledigheten varit värd pengarna”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s