Så här ser det ut där jag ”var”

Jag får be om ursäkt, bilderna ska ju vara dagsfärska med jag orkade helt enkelt inte i går.
Vi har vart på Nordkoster med fotovänner i helgen. Några tappra var uppe innan tuppen båda dagarna men jag orkade bara hänga med på söndagen. En liten försiktig knackning från Lena på kl 03.00 och så var vi på väg mot Vettnet där vi räknat ut att soluppgången skulle kunna avnjutas. Månen speglade sig så vackert i vattnet bakom våra ryggar och framför gick solen sakta upp.
IMG_5985

IMG_6094
Som avslutning en bild tagen från båten när vi lämnade ön på förmiddagen.

IMG_6128
Ett stort tack till alla inblandade och särskilt till de som organiserade.

Detta inlägg är mitt bidrag till veckans Fototriss. Klicka på länken och se hur det ser ut på andra ställen i landet just nu.

10 tankar om “Så här ser det ut där jag ”var”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s