35 år går fort när man är lycklig

I går var det 35 år sedan jag och älskade mannen startade vårt liv tillsammans och i maj var det 31 år som gifta. Helt otroligt, upp och nedgångar, glädje och ibland lite sorg men för det mesta har vi haft det bra helt enkelt.
Vi har känt varandra sedan lekskolan och om man ska tro vad min mamma sa så tyckte jag om honom redan då 🙂 Men sedan var det ju en tid i tonåren då han definitivt inte fanns bland dem jag spandae lite extra på men så en dag fick jag upp ögonen igen. Vilken tur.
Älskar dig så mycket.IMG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s