Helgen som gått.

Efter ett par dagar på soffan trött o förkyld återkom orken så smått. En lugn lördag med fika hos grannar och här hemma med några andra grannar avslutades dagen med middag hos vänner. Söndagen har vart lite mer tempo. Först till Vikadamm för att hänga nya bilder till glädje för omsorgstagare och besökare. En ständigt pågående utställning som vi i Fotogruppen Ale har hand om. Vi har hittills bytt bilder två gånger om året, innan jul och så i juni. Sedan hem klä om och iväg till Kungälv och Fars Hatt för att fira min bror som fyllt 50 i veckan.
Det har regnat en hel del under dagen men nu i kväll tittade solen fram. Kvällsljus och regndroppar går ju inte att motstå.
Tältet är sonens bostad tills i går då han flyttade ut i skogen med sin jurta.
IMG_7214

IMG_7216

IMG_7217

IMG_7225

IMG_7234

IMG_7238

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s