Lite huslighet

I dag har jag vart lite pysslig. Rabarber och flädersaft står nu i kylen och mognar. Jag har aldrig testat den kombinationen tidigare men receptet har jag skrivit av någon stans för länge sedan. Årets fläderblommor sitter högt på busken så jag fick ta lite hjälp av Peter för att få ner dem. Sedan kom de första egenodlade potatisarna upp ur jorden. Inte så många men lite lagom i storlek, de bara smälte i munnen. Serverades tillsammans med älgfärsbiffar
I kväll har jag manglat kökshandukar och lite stora linnedukar. Känns riktigt bra.
Nu får det bli en tur ut i växthuset och sedan sängen. Jag jobbar dagtid nu några veckor och jag är ju inte van att gå upp före klockan sex på morgonen fem dagar i rad.
IMG_7467

IMG_7470

IMG_7473

2 tankar om “Lite huslighet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s