En solig tisdag

Av solen ser jag inte mycket på jobbet just nu. Jag är ”Karin” i tre veckor, Karin är vår koordinator och hon har semester. På måndag kommer hon tillbaka ska bli skönt, kanske inte bara det att slippa kontorsjobbet utan mer att det bara är en vecka kvar till min semester. Kontoret är ett rum mitt på avdelningen helt utan fönster och möjligheter att titta ut.
Hade tänkt att fixa till lite bilder från helgen i Dalsland i kväll men det blev växthuspyssel i stället. Det växer så det knakar och vattning behövs varje kväll och kanske lite där emellan också.
Nu ska vi ta det sedvanliga kvällsdoppet och sedan hopp i säng. Det är ju inte bara det att jag inte ser ut på dagarna jag börjar kl 07.00 fem dagar i veckan också. Inte riktigt van vid det men lediga kvällar är ju väldigt trevligt också.
Ska försöka fixa lite bilder o blogginlägg i morgon istället.
Plask på er alla nu går jag och badar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s