Nu blommar det

I dag har jag vart och hälsat på en före detta arbetskamrat, den bästa. Saknar henne på jobbet men vi kan ju ses ändå som tur är. Vi hade något visst när vi jobbade tillsammans, behövde inte prata så mycket det bara flöt på.
Sedan blev det en tur till Backaplan för att köpa lite till poolen men det jag skulle ha var slut. På hemvägen var jag i Partille för att förhoppningsvis äntligen få nytt UV lysrör till poolen. Men det var fel den här gången också. Tänk att det ska vara så svårt två gånger har det vart fel anslutning och när det nu var rätt var röret 20 cm för kort.
Vart ute och pysslat i växthuset i kväll. Det krävs en hel del vatten och pyssel nu. Hade med mig kameran o makroobjektivet så här får ni se en del av det som blommar just nu.
PelargonerIMG_7796

IMG_7837

IMG_7803
Chokladblomma

IMG_7806
De frösådda vildpelargonerna börjar blomma nu. De är så söta men tråkigt nog får de nog gå till komposten eller ges bort till någon annan. Jag kan inte greja med dem utan att få klåda, allergi eller överkänslig 😦
IMG_7822
Att löken blommar kanske inte är så bra men blommorna är fina.

IMG_7826
Jätteprästkrage.

IMG_7846
Sedan blev det bad 32,6° vi är lite bortskämda med badtemperaturen.

2 tankar om “Nu blommar det

  1. Kul och se på dina fina blommor. Ska se om jag hinner fota mina.
    Men inte ska du behöva slänga dom vilda inte, ta med dom till jobbet så fixar jag ny ägare till dom. Dottern vill säkert ha dom 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s