Släktingar på längden och tvären

Om man börjar med att bjuda två personer och så bjuder man in två till och så kommer det en fråga om de första kan ta med en person till och så bjuder man in den personens pappa så kan man ju ta med en släkting till och så bjuder man in en bror. Det blev grillat med tillbehör. Sedan får en av de bjudna besök av tre släktingar till så då kan de ju lika gärna vara med och fika eller hur? Sedan kommer ena sonen med sambo förbi. Med så många släktingar på en gång så blir det riktigt trevligt. Tack alla gäster för en trevlig dag. Om man räknar ihop det hela så blir det med oss 15 personer, så det kan bli.
Fika, mat poolbad och mycket prat och skratt. Den här dagen har vi umgåtts med en del av Stefans släkt. I söndags hade vi mina kusiner här så det har vart mycket gäster de senaste dagarna.
Nu ska vi försöka oss på några dagars arbete. Stefan på Markus o Camillas tomt och jag ska till Andreas och måla är det tänkt. Semester är en salig blandning av nöje, avkoppling och arbete.

Passar på att skicka med en länk så ni kan lyssna på en av S kusiners dotterdotter, fantastiskt duktig. Hon sjöng även på invigningen av Gothia cup i år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s