Rosenskära

Tre semesterveckor av fyra har nu gått. Stefan har jobbat en del på Markus o Camillas tomt och jag har gjort lite allt möjligt. Även en del tid har gått till att göra ingenting. Skönt är det i alla fall med semester. I fredags blev det helt stopp i köksavloppet så då blev det lite källarröj för att komma åt det och sedan har vi fortsatt att städa i källaren. Ett jobb som vi har behövt göra länge men inte kommit för. Fortsättning och en tur till tippen planeras i morgon.
Jag har även hunnit med ett getingstick och för mig en ovanligt liten allergireaktion. Men det känns i kroppen så nu ska det snart bli lite mer medicin och sova. Hoppas vara ok i morgon.
I kväll blev det lite blommor i kameran. Främst rosenskära men även lite dill och en solrosknopp.
IMG_8528

IMG_8574

IMG_8547

IMG_8548

IMG_8550

IMG_8555

IMG_8557

IMG_8533

4 tankar om “Rosenskära

  1. För att kunna se kommentarsrutan så måste kan sätta markören rätt på och det gjorde jag nu av en tillfällighet. Hurra! Rosenskäran saknar jag i år. Sådde en påse i den stora ”burken” men katterna tyckte det var skönt att ligga på småplantorna så nu återstår en, säger en planta och den har inte blommat ännu.
    Den där magentafärgade var vacker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s