Helgen som gått

Ja ha så var den långlediga helgen slut. Sovmorgon i tre dagar och lite nyttigt och mycket trevligt. Fredagen var det inhandling av helgens mat, lite fönsterputs och städning. På kvällen var det spinning och hämta hem mannen som vart ute på wiskyprovning.
Spinning satt i kroppen när jag vaknade på lördag morgon, måste betyda att jag kämpade väl. På förmiddagen tog jag en snabbtur till Lerum för att kolla efter en jacka, enligt Lindex på nätet skulle det finnas två i min storlek. Men inte, fick åka hem tomhänt. Sedan kom Pelle, hans föräldrar och Andreas. Det blev lunch och sedan försvann M, C o S till friggebodsbygget och jag fick passa Pelle, världens sötaste lilla barnbarn. Han passade på att sova och jag hann både stryka gardiner och fixa till mig för kvällens nöjen. Stefan Andersson på Tjolöholm med grannarna.
I dag har vi haft lång sovmorgon och sedan lite tvätt och pyssel på utsidan. Det varnas ju för storm så det är bäst att få in det som är löst. På eftermiddagen blev det en tur till fastern för att lämna av lite saker och sedan träff med ”korv och mostestargänget” i Kungälv. Gott och trevligt.
Avslutar inlägget med lite bilder från i fredags. Domherrarna har redan hittat fram ur skogen och sedan lite bokskog från Kilanda.IMG_9777

IMG_9780

IMG_9785

IMG_9788

IMG_9792

IMG_9795

IMG_9799

2 tankar om “Helgen som gått

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s