Första advent

Så var den här helgen över. Fredagen avslutades med spinning, taimat och ett ensamt spabad (Stefan hade bastat och var inte sugen) Lördagen var det besök på Gunnebo julmarknad och efterföljande mat o fika hos sonens svärföräldrar. Både trevligt och gott. Sedan en snabb sväng till Ica på hemvägen för att sedan avsluta dagen med grannarna på glöggparty. Den här byn är något extra, vi har så trevligt med våra grannar.
I dag söndag har vi fixat belysningar både inne o ute, städat och passat Pelle när hans föräldrar snickrade på sin friggebod.
Nu i kväll har vi vart på en liten promenad i byn för att titta på egna och andras ljusättningar ”Lights in Burhult” Nu blir det dusch och lite spa innan kudden. En annan kväll ska jag ta lite mer tid för fotografering och göra ett inlägg med ljusen i byn.
IMG_9992

IMG_9988

IMG_9972

IMG_9970

IMG_9964

IMG_9961

IMG_9956

IMG_9949

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s