November, månaden då jag testat

Jag har testat att vara utan gluten. Läste om överkänslighet mot gluten, en hel del symtom stämde så varför inte testa. I artikeln fanns förslag på en diet men det verkade lite för jobbigt så det fick bli på mitt eget vis. Visserligen utlovade de en viktnedgång på 4,5 kg på två veckor, så jag kanske testar någon gång i början av nästa år.
Mår faktiskt bättre nu efter en månad, mindre värk och piggare så det här kommer jag att köra vidare på.
Kanske något för andra också.
Nu ska jag bara lära mig att baka gott glutenfritt bröd också. Som tur är verkar det vara populärt just nu och flera nya bakböcker har kommit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s