Det gör vi en annan dag

I alla fall gör vi inte mycket idag. Tog en lång sovmorgon och åt frukost vid 11.30, sedan en lugn promenad och fika hos några grannar. Sedan har vi ätit rester till middag och nu ska vi inte göra så mycket mer idag. En riktigt slö dag helt enkelt, så allt som borde göras gör vi en annan dag.
Julen är snart över och allt har rullat på enligt planen. Julaftons förmiddag kalas med min släkt och sedan kvällen på jobbet. Juldagen, sovmorgon, fika med goda vänner som tittade in. Sedan Stefans släkt på eftermiddagen/kvällen. 24 personer Pelle yngst med sina drygt 3 månader och Stefans faster äldst. Ingen ålder där för man ska ju inte prata om damers ålder 🙂 Sedan när alla hade åkt och vi hade slappat vid tv.n blev det ett sent spabad i 39° En skön avslutning på dagen.
Pelle har förstås vart den som fått flest julklappar och mest uppmärksamhet.
IMG_0275

IMG_0281
Äldst och yngst i min släkt
IMG_0293
Mycket mat och godis har det blivit.
IMG_0301

IMG_0305
Lite bilder från dagens promenad
IMG_0312

IMG_0313

IMG_0317

En tanke på “Det gör vi en annan dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s