Gott Nytt År

Ja det får vi hoppas att det blir. I alla fall kommer det att bli en tuff start med nedläggning av min arbetsplats och ny gammalt jobb. Jag ska nu lämna korttidsavdelningen och återgå till jobb på särskiltboende. Inte för att jag önskar det utan för att kommunen har bestämt sig för ett nytt arbetssätt. Vi som jobbar tror och jag kan nog säga vet att det kommer att bli tufft för många gamla o sjuka och deras anhöriga i vår kommun. De senaste åren har vart de bästa under min tid i kommunens tjänst, vi har hjälpt så många till ett bra slut i livet och andra till en bra fortsättning. Men nu har våra tjänstemän o politiker bestämt sig för att det inte ska få fortsätta. Att lämna bästa arbetsgruppen är också tungt, vi är ju som en extra familj. Tänk vad många helger och storhelger vi firat tillsammans. Bittert men nu är det dax att gå vidare och se framåt.

Kan se tillbaka på ett år med mycket glädja och en del mindre roligt. Det bästa som hänt 2013 är att vårt älskade barnbarn Pelle föddes. Tänk vad en liten människa kan betyda så mycket. Det mindre roliga får man försöka glömma.

I kväll ska vi fira in det nya året med goda vänner. Men först tänkte jag ta ett varmt gott bad, känns som min kropp särskilt ryggen behöver det.

Gott Nytt År, ses 2014

IMG_2831

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s