Naprapatbesök

Äntligen är naprapaten tillbaka efter juluppehållet. Hade en tid på förmiddagen. Efter viss hjälp med påklädning kom jag iväg. Tänk att en människa kan ha sådan kraft och hitta alla ömma ställen som finns. Lite överdrift här men under behandlingen känns det så. Ingen go massage här inte. Hur som helst känns jag mig mycket rörligare efteråt men det ömmar och värker lite här och där. Sedan ska man ju inte sitta still efter behandlingen, brukar försöka ta en promenad i Fontin men idag kändes inte vädret så lockande så jag tog bilen in till Nordstan och fixade ett ärende som fått vänta tills nu. Promenerade gjorde jag ju där också. Stannar hemma i morgon också sedan blir det jobb igen.
Har träffat mina blivande arbetskamrater en stund idag och fått mitt nya fasta schema, det var många år sedan jag hade det senast. Har ju vant mig vid att kunna påverka mina arbetstider själv, kanske en gång i framtiden att det kan bli så igen. Känns bra trots att mycket är väldigt osäkert med framtida arbetsupplägg. Tänk om chefer och politiker såg vården på vårt sätt. Vi jobbar med människorna och de verkar mest se till pengarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s