Fototriss 244 ”Närgånget”

Tänk vad ofta jag sett något eller någon som jag gärna hade fotograferat MEN jag vill ju inte vara närgången så det får vara. Har ångrat en del sådana tillfällen. Men mina egna blommor i trädgården på sommaren och i krukor o vaser blir ofta närgånget fotograferade. Älskar mitt Tamron 90 mm macro, idag förstärkt med mellanringar för att kunna komma lite extra nära. Blomman som blev offer för min närgångenhet, en Amaryllis som just nu blommar så fint på fönsterbrädan.

IMG_0471

IMG_0468

IMG_0485
Detta blogginlägg är mitt bidrag till veckans fototriss Klicka gärna på länken och titta på andras tolkningar av temat.

14 tankar om “Fototriss 244 ”Närgånget”

  1. Underbara bilder och fint närgånget! VIsst är det så att man ångrar när man inte vågar gå nära eller ta den där bilden som man vill men inte riktigt vågar…Lite synd! Det borde vara en uppmaning till oss alla att våga mer för det är inget farligt och det ger oss mera bilder och mera och större tillfredställelse! :O))

    Ha en fin vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s