Årets första sådd

I dag kom de första fröerna i jorden. Chili, paprika, smultron, clematis, basilika och physalis. Förra året hade vi ett rum över men nu är det ockuperat av P och hans dator och annat som inte kan vara i hans jurta. Just nu står det nysådda på köksbänken. Får försöka hitta en bättre plats i helgen.
Snart är det dax för omplantering av pelargonerna. Snart är våren här 🙂
Hittade en påse av julens fikon i skåpet, vad gör man av dem ? Googlade och hittade ett recept på fikonmarmelad. I kväll på väg till fototräffen ska det inhandlas lite andra ingredienser och så ska fikon o aprikoser blötläggas över natten. Resultat redovisas här senare, det gäller både sådd och marmelad.

20140129-150616.jpg

En tanke på “Årets första sådd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s