Blommor i februari

På jobbet i fina trädgården som byggdes som träningsträdgård och njutning för våra omsorgstagare blommar just nu och varje vinter en buske. Jag vet inte vad den heter och hade det inte vart för att den blommar vid den här tiden hade jag knappast lagt märke till den. Fick just veta att den heter Kejsarolvon.IMG_0946

IMG_0948
Den fina dyra trädgården som i och med den nya omorganisationen kommer att bli svår att nå för de som den är byggd för. Minns de två damerna, dementa som varje dag tog minst en promenad i trädgården och så länge det gick satt på bänken i solen och njöt. Men visst blir vår nedlagda avdelning fantastisk arbetsmiljö. Kontor med egna toaletter och dusch. Stort härligt ljust dagrum med den fina trädgården att titta ut på eller fika och rasta i. De sex rum som tillsvidare får vara kvar saknar både dagrum och möjlighet att komma ut om man inte tar sig till avdelningen intill. Utsikten från fönstren, en gräsmatta och en vägg.
Nej då jag är inte bitter, eller det kanske jag är. Fy fa..n

Hemma på köksbordet blommar det också. Helgens tulpaner sjunger på sista versenIMG_0965

En tanke på “Blommor i februari

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s