Fototriss 248 ”Grått”

I dag blir det mobilbilder hos mig. Fotade mitt på dagen vid vår badsjö som just nu inte inbjuder till bad. Isen är grå och mjuk och skulle inte hålla att gå på. Vädret har vart grått och trist det mesta av dagen. Vi har haft både hagel, regn, sol och mulet, just nu blåser det friska vindar. Det ska visst vara ovädret från England som kommit hit. Burrrrr skönt att få vara inomhus i kväll,
Bilderna är helt oredigerade.

20140215-224724.jpg
För fler bilder på temat ”Grått” besök fototriss

20 tankar om “Fototriss 248 ”Grått”

  1. Ja precis så där grått är det verkligen! Igår var det hemskt med stormen också. En och en halv timmes ridtur i regn och storm gjorde mig dyngsur in på bara kroppen och det tog timmar att tina upp. Då är soffan och OS bra 🙂

  2. Vid vatten är det alltid vackert tycker jag, oavsett väder! Känner hur det gråruggiga i dina bilder kryper upp längs min ryggrad så jag tittar snabbt ut genom fönstret på den blå himmlen istället!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s